Vakantie Bonaire 2009

Vakantie Bonaire 2009. De vakantie ging dit jaar net als vorig jaar met gezin en Opa en Oma naar Bonaire. Wederom in Bellafonte Chateau de la Mer. Het even tijd gekost om de 1250 foto’s terug te brengen naar 24 stuks. Hoewel je dubbele plaatjes hebt tov vorig jaar geeft dit toch weer een ander beeld doordat we naar Slagbaai zijn geweest en ik nu ook de gemiste Zoutbergen heb kunnen vastleggen. Kijk zelf maar.

Een gedachte over “Vakantie Bonaire 2009

 1. Hallo Ole,

  Met bewondering heb ik je foto’s bekeken.
  Mijn vriendin en ik runnen een makelaardij (verhuur en verkoop) op Bonaire en we vroegen ons af of jij je foto’s ook verkoopt.
  Wij willen graag de presentatie van de objecten net even wat anders aankleden, met detail- en omgevingfoto’s.

  Ik hoor graag!

  Ron Opdam
  Sunwise Bonaire

Reacties zijn gesloten.