Opdrachten

Ik werk graag met je samen om leuke, mooie, karakteristieke, verhalende  foto’s te maken. Niet zomaar, wat jij wilt staat voorop. Of het nu is voor een publicatie, thuis aan de muur, als cadeau voor iemand of gewoon zo maar. Stuur me een berichtje om te bespreken wat je wil. We komen er altijd uit! (ook als je een foto van mijn site wil gebruiken)

Hieronder staan een aantal voorbeelden van opdrachten. Lees ook eens wat ervaringen van mijn ‘opdrachtgevers’  hieronder.

Portret Gons

Via een vriend werd ik gevraagd om een serie portretten van zijn schoonfamilie te maken.

Huwelijk Biegstraaten

Mijn eerste huwelijk waar ik als de fotograaf heb gewerkt. Een mooie ervaring die een leuk resultaat heeft opgeleverd.

Huwelijk Offringa

Een erg leuk huwelijk waar ik als fotograaf de feestfotos heb mogen maken. Naast het fotograferen heb ik een erg leuke tijd gehad!

Cecile

2 thoughts on “Opdrachten”

  1. Als fotograaf straalt Ole professionaliteit uit: gefocussed en resoluut. Settings opnieuw doen? Geen probleem. Toch wel buiten fotograferen? Geen probleem. Ole stelt je op je gemak en vertaalt jouw ideën in schitterende foto’s. Ole is echte een aanrader!

  2. Jan-Peter Offringa schreef:

    Ole is in staat om hele frisse foto’s te maken die van deze tijd zijn. Sfeervol en toch strak en modern. Hij beheerst de kunst om een hele groep van jong tot oud goed op de foto te krijgen. Hij weet “het moment” vast te leggen door op het juiste moment af te drukken en het licht te vangen. Van harte aanbevolen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: