Een Exploderende ballon III. Toch nog een keer de exploderende waterballon geschoten. Dit keer in roze om een andere techniek te testen. Met mijn nieuwe triggers (young nuo besproken hier) is het mogelijk om de snelheid van mijn camera bij te houden (8fps). De SB-800 kan het ook bijhouden. Toen ik dit ontdekte, leek het me leuk om te kijken of het qua timing dan ook goed ging. En jawel het lukte. Dus deze ballon is geschoten op 8 frames per seconde. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om de timing goed te krijgen. Gewoon afdrukken en dan de ballon laten knappen. De vleesvork gebruikt om de ballon te laten exploderen heb ik eruit geschopt.

Shotinfo: D300 with a 50mm f1,8 @ f8 1/250. SB-800 camera right @ 1/64; silver reflector camera left; triggers young nuo; camera was in 8 frames per second burst mode.